Vilnius - Riga - Stockholm - Nordkapp | Knivskjelodden - Helsinki - Tallinn - Vilnius

2009 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Pranesimas ne spaudai

Vsem privet nuo Morkos, linkejimai ir buciniai. Jis sveikutelis, lakia tvarkingai, kaip suplanuota.
Tuo tarpu mano kantrybe baigesi Javaskyloje, 300 su biskiu iki Helsinkio. Palikau moca viesbucio garaze. Uz dyka sake palaikys kiek reikes. As suomius 'zauvazhal', tiek servise, tiek ligininej ir galiausiai viesbutyje, visi puole patys siulyti sprendimus, nereikejo daug prasyti ar ikalbineti. Bet ir as jau toks susiprastines buvau, zodzius, please, help, assistance etc. naudojau daznai ir nuolankiu tonu.
Vakar susitikom su morka kurioziskai. As isejau is miestelio ligonines ir isgirdau ktm'o specific garsa, ziuriu Tomulis pro sali pravaro. O jis desperatiskai tame miestelyje ieskojoo benzo, nes jau rezervas seko. Kazkaip faina taip vidury Suomijos sutikti drauga:)
Vakar dar nuvaziavom kartu iki Javaskylos, bet garuojancio elektrolito kvapas vis stiprejo, o kantrybes vel taisytis nebeturejau. Pasidaviau. Sedau siryt I traukini iki Tamperes, paskui I Helsinki. Dabar jau kelte pakeliui I Talina. Morka jau turi buti ten, vakarosim ir nakvosim kartu. Ryt belsiuos toliau I Vilniu. Savaitgali zadu praleisti namie, o pirmadieni kazkur gautu krovininiu busiku atgal I Suomija technikos susirinkti.
Ka as galiu pasakyti.. sunku motocikla I Nordkapp'a tempti, ir brangu:)
Parduodu uz 5k lt toki koks yra + pargabenimo islaidos. Arba leidziu pasiimti is Javaskylos Scandic'o garazo.
Gali buti, kad dabar ten viskas gerai, o smirda senas isbeges elektrolitas, bet jei klaustumet manes... tai nemanau. Bet ko as tik nemaniau sitoj nusisekusioj kelionej:))))
Sestadieni megciau isgert su draugais alaus. Iki!
lauris

1 komentaras:

Sekėjai